مشاوره حقوقی رایگان - تسویه حساب و صلح نامه بین کارگر و کارفرما

با عرض سلام و خسته نباشید.
آیا فرم تسویه حساب و صلح نامه میان کارگر و کارفرما، مورد امضا طرفین قرار گیرد، در مراجع قانونی قابل ارائه می باشد؟

پاسخ ها :

حسین مرسلی

حسین مرسلی:

به تازگی قانون هست مدارک تسویه حساب هم باید به دادگاه باید ارایه بشه و خو صلح نامه یا تسویه نامه کافی نیست ولی باز شرایط باید در نظر بگیرید