مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق و حقوق کارگر

با سلام بنده به مدت 6 سال در مجموعه ای مشغول به کار بودم که پس از پایان کار فرم تسویه حساب شرکت را امضا نموده ام که در آن عنوان شده بود با گرفتن این چک کلیه حق و حقوق خود را دریافت کرده ام و هیچ گونه ادعایی ندارم.اما پس از آن متوجه شده ام حقوق بسیاری طبق قانون کار به من تعلق نگرفته است.آیا امکان شکایت در این مرحله برای من فراهم است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام حتما دادخواست دهید و در اداره ثبت رسیدگی خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و
باید رابطه کاری را اثبات نموده و عدم دریافت را نیز ثابت کنید. راه دفاع از حقوق شما وجود دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار نسبت به شکایت علیه کارفرما اقدام بفرمائید.