مشاوره حقوقی رایگان - کروکی تصادف

با سلام.
من تقریبا یک ماه پیش تصادف کردم و مقصر هم نبودم. به علت اختلاف با خودروی مقصر افسر اومد و کروکی کشید و خودرو مقابل رو مقصر اعلام کرد. البته جهت دادگاه حل اختلاف نوشت. متاسفانه من به علت بیماری و گرفتاری کاری نتونستم اقدام کنم. میخواستم بپرسم اعتبار کروکی چه مدت می باشد و می شود اقدام کرد؟ ممنونم.

پاسخ ها :

مدت اعتبار کروکی تصادف اعتبار کروکی تصادف کروکی تصادف تصادف رانندگی کروکی