مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم تخلیه ملک

سلام، قبل از شروع، تشکر میکنم از این که دادراه برای اطلاعات کاربران و رفع نیازشون این سایت را راه اندازی کرده. از کلیه وکیل های دادراه هم کمال تشکر دارم. ممنون.
بنده واحد مسکونی ام سال 93 هنگام تحویل و تحول از طریق تعاونی مسکن به تصرف شخصی از اعضا درآمد. بعد از 6 سال دوندگی و تحمل کلی هزینه و خسارت، سال 98 تونستم رای قطعی گرفته و اجراییه صادر شد. ولی اجراییه به علت بخشنامه کرونایی که اواخر سال 98 توسط قوه قضاییه صادر شد مبنی بر عدم صدور حکم تخلیه اجرا نمی شود. ناگفته نماند که شخص متصرف خانه را با قولنامه صوری، 6 ساله به خواهرش سپرده. ضمن این که با مامور اجرای احکام *** نسبت هم دارد و سفارش کرده کار اجراییه را به تاخیر بیندازد. در این خصوص مطمئن شده و هستم. لطفا راهنماییم کنید، قبل از این که مال تلف شود. مجددا تشکر میکنم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با صدور رای قطعی دیگر مشکلی نیست. پس از رفع کرونا آرای تخلیه اجرا میشود.