مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بیماری روانی زوج

باسلام، راهنمایی بفرمایید، چگونه از طریق دادگاه میتوان بیماری روانی زوج را اثبات کرد؟ آیا او میتواند در برابر روانپزشک آن را مخفی کند؟ خواهش میکنم راهنمایی فرمایید. تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

قابل اختفاء نيست بيماري روحي و رواني بايد از طريق پزشك متخصص پزشكي قانوني اثبات شود البته با ارجاع پرونده بيمار از دادگاه

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

اگر از بیماری روانی زوج اطمینان دارید میتوانید دادخواست طلاق به واسطه عسر و حرج زوجه داده و در قسمت دلایل ارجاع به پزشکی قانونی رو عنوان کنید