مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید .بنده 42 سالمه و یه دختر 15 ساله و یه پسر 9 ساله دارم. 18 ساله ازدواج کردم . شوهرم خیلی بداخلاقه . بد دهنه و دست بزن داره . برای من و بچه هاش ارزش قائل نیست و بقیه رو از ما مهمتر میدونه . فکر می‌کنم آدم دوشخصیتی هست و جلوی مردم خودش رو خوب جلوه میده ولی تو خونه واقعا غیر قابل تحمله . سر موضوع های الکی و بهونه های مختلف که اگر ما باهاش مخالفت کنیم من و دخترم رو کتک میزنه . پسرم رو مجبور میکنه باهاش خوب باشه . من فکر میکنم ایشون بیماری روانی داره . دخترم واقعا داره عذاب میکشه و این منو خیلی اذیت میکنه . من چجوری میتونم ازش طلاق بگیرم و اثبات کنم که ایشون مشکل روانی داره ؟ ممنون میشم زودتر جواب بدین

پاسخ ها :

عبدالرسول کمالی

جناب آقای عبدالرسول کمالی :

درود،شما حق درخواست گواهی عدم امکان سازش دارید که به تبع این گواهی که مهلت آن 3 ماه از تاریخ ابلاغ گواهی عدم امکان سازش است که این گواهی از دفتر ثبت ازدواج و طلاق صادر می شود. برای مواردی که در مطلب شما آمده است نیازمند اثبات ادعای خود هستید اگر ضرب و حرجی اتفاق افتاده است می توانید با طرح شکواییه ثابت کنید البته بد اخلاقی نسبت به فرزند به زوجه حق اخذ گواهی عدم امکان سازش داده نمی شود فقط بد رفتاری نسبت به خودتان این امکان را برای شما فراهم می کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول خودت برو نزد یک مشاور خانواده برای توضیح بده شاید نحوه برخورد شما با وی خوب نیست و بیشتر از حد توانش ازش انتظار دارید ، آلان مشکل گرانی دامن‌گیر همه ملت شده او هم از این مشکل رنج می بره همراهش باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است راه حل وجود دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای طلاق نیاز به ادله اثباتی و مدارک دارید تا سوء‌رفتار مستمر و یا بیماری روانی و..زوج را ثابت کنید و با اثبات عسر و حرج می توانید طلاق بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست ارجاع به پزشکی قانونی بدهید.
توجه داشته باشید دادگاه به راحتی با درخواست طلاق زن موافقت نمی کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
عموما در این چنین مواردی که یکی از طرفین درگیر بیماری روانی است در صورتی که مدارک پزشکی قابل استنادی در دست نداشته باشید به سختی دستور بر معاینه از سوی پزشکی قانونی صادر میشود اما میتوانید با اهرم فشار حقوق مالی تان اقدام به طلاق نمایید
حضانت نیز در خصوص دخترتان بی معنی است چرا که بالغ است و خودش تصمیم میگیرد با شما زندگی کند یا پدرش
برای کسب اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید چرا که موضوع نیازمند گفت و گوی متقابل می باشد

شیدا بزمی

سرکار خانم شیدا بزمی :

سلام. اگر بتوانید از طریق پزشکی قانونی مشکل روانی ایشان را ثابت کنید، عسر و حرج شما ثابت می شود و حکم طلاق صادر می شود.
یا اگر ضرب و حرج صورت می‌گیرد از پزشکی قانونی، گواهی بگیرید و شکایت کیفری بکنید و از این طریق اقدام به اثبات عسر و حرج بنمایید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با اثبات عسر و خرج میتوانید طلاق بگیرید .هنگام ضرب و جرح با پلیس تماس بگیرید.وپسپس طرح شکایت نمایید.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
باید عسر و حرج شما بر دادگاه محرز شود و احراز آن به صرف بداخلاقی نمیباشد ، مثلا ضرب و جرحی داشته باشید ، بیم خطر جانی و از این قبیل موارد ، به نظر از طریق مشاوره خانواده موضوع رو حل و فصل نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

قابل اثبات نیست مهریه را مطالبه کنید مگر اثار کتک زدن باشد نامه پزشکی قانونی بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت اقدام شما موضوع به پزشکی قانونی ارجاع خواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مباحث مربوط به طلاق همانطور که مستحضر هستید جزو مسائل خاص محسوب می‌شوند و قبل از هرچیزی باید مشاوره حقوقی و حتی خانواده انجام شود و سپس اقدام کرد اگر زوجه وکالت در طلاق یا عرفی بگوییم حق طلاق نداشته باشد نمی‌تواند به این راحتی طلاق بگیرد مگر اینکه عسر و حرج همسر خودش را اثبات کند ولی اینکه این اثبات و حرج چیست و چگونه باید به آن استناد کرد در مشاوره حضوری یا تلفنی مشخص می‌شود