مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی ساختمان

سلام، در حال ساخت ملکی هستم. ملک سمت راست چهار طبقه و چهار واحد است. حاضر به رضایت برای دو متر اضافه شهرداری منوط به رضایت ملک مجاور نیست. بر اساس قوانین شهرداری دو متر رو بدون پخ، از شهرداری اخذ کرده ام ، آیا ملک مجاور میتواند طرح دعوی کند؟

پاسخ ها :

عدم رضایت همسایه در پیشروی ساختمان رضایت همسایه برای پیشروی قانون پیشروی ساختمان قوانین پخ ساختمان پیشروی ساختمان پخ ساختمان پیشروی ملک پیشروی