مشاوره حقوقی رایگان - فروش حواله غیر قابل صلح خودرو

باعرض سلام خدمت وکلا و کارشناسان خوب دادراه. بنده در تاریخ 20/1298 یک حواله پیش فروش سمند غیرقابل صلح با موعد تحویل مهر ماه سال 1401به شخصی به صورت قولنامه دستی و وکالت در محضر فروختم و الان با توجه به شرایط ثبت نام خودرو و این بعد از اینک خودرو را تحویل بدن خانواده ما تا چندسال نمیتونه ثبت نام کنه شدیدا پشیمون شدم و به از خریدار خواستم فسخ کنیم قبول نمیکنه لذا عاجزانه خواهش میکنم راهنمایم کنید ایا راهی هست حواله غیر قابل صلحم را پس بگیرم؟ لطفا تا جایی که میشه راه جلو پام بذارید من شهرستانم و وکیل تو این زمینه اطراف ما اطلاع کافی ندارن

پاسخ ها :

فسخ حواله غیر قابل صلح خودرو فسخ فروش حواله خودرو حواله غیر قابل صلح خودرو حواله خودرو خرید و فروش حواله خودرو خودرو