مشاوره حقوقی رایگان - پشیمانی از فروش حواله خودرو

سلام خسته نباشید من پارسال حواله208پژو رو به اشنامون فروختم توی دفترخونه هم قرار داد نوشتیم که وکالت میدم تا همه کار ماشین رو انجام بدن مبلغ 17میلیونم گرفتم ایا راهی هست بتونم پس بگیرم پول ماشینو کامل ریخته هنوز تحویل ندادن

پاسخ ها :

سعیده سالاری

سرکار خانم سعیده سالاری :

سلام در صورت وجود مبایعه نامه بستگی به شرایط آن دارد و باید بررسی شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه شما حواله را انتقال داده اید و اصل بر صحت و لزوم قرارداد است و برای ادعای فسخ یا بطلان قرارداد باید دلیل ارائه دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حواله را وصل نمایید باید برای ابطال معامله به دلیل کافی ارائه دهید بستگی به شرایط قراردادی و مبایعه نامه شما دارد که باید بررسی شود تا اظهارنظر دقیق‌تری به توان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد و وکالتنامه مربوط دارد گاها آری

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام
اصل بر صحت قرارداد است لکن برای امکان اعمال فسخ یا ابطال آن باید بررسی شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. شرایط قرارداد فی مابین را مشخص نکرده اید. لیکن اگر دلیل فسخ ندارید و تخلفی از سوی خریدار انجام نشده ، از جهت اصل صحت قرادادها اقدام به فسخ شما صحیح نمی باشد .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اینکار هم از نظر اخلاقی و هم از نظر حقوقی و هم از نظر قانونی درست نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصل بر صحت و لزوم قرارداد است باید برای فسخ دلیل کافی داشته باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا به لحاظ حقوقی اصل بر صحت معاملات و قراردادهاست و شما برای فسخ باید دلایل کافی داشته باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

سلام برای فسخ قرارداد باید دلایل و مستندات کافی داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید مشخص گردد که طبق قرارداد واگذاری شرکت خودروساز ، آیا حواله خودرو قابل انتقال بوده است یا خیر
و سپس بر اساس آن اقدام قانونی انجام بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما تعهد دادید و نمی توانید زیر تعهد خود بزنید.
اگر او پول نمی داد که 17 میلیون هم گیر شما نمی آمد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مفاد قرارداد بایستی مورد مطالعه قرار گیرد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصل بر صحت قرارداد می باشد باید به تعهد خود پایبند باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی امکان پذیر نمی باشد مگر اینکه به خیار غبن استناد نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر مگردر قرارداد حق فسخی پیش بینی شده باشد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بستگی به قرارداد فی مابین دارد. ا

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با توجه به آن چیزی که در سوال آمده است نمی توانید چون بنده خدا تمام مبلغ ماشین رو که با هم توافق کرده بودی واریز کرده است و به تعهدات خود عمل نموده اصل بر صحت و لزوم قراردادهاست
شما برای فسخ آن به چه چیزی میخاهیداستنادکنید