مشاوره حقوقی رایگان - حواله خودرو

سلام و عرض ادب یه حواله ماشین به اسمم دراومده بود ایران خودرو دی ماه 1400 فروختم به صورت دستی نوشته شد یه قرار داد فی مابین الان پشیمون شدم چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اصل برصحت معاملات است .مفاد قرارداد مهم است اصل برلزوم قرارداد است وعقود لازم تنها بارضایت دونفر یا داشتن شرط فسخ در قرارداد امکان پذیر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به متن قرارداد اگر شرایط فسخ وجود دارد و ثمن معامله پرداخت نشده میتوانید از حق فسخ استفاده کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد ببینیم می‌توان کاری کرد یا خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی به صرف پشیمانی نمی توانید معامله را فسخ کنید چرا که اصل بر صحت عقود و معاملات است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان فسخ قرارداد وجود ندارد مگر در قرارداد شرط خاصی وجود داشته باشد یا

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انعقاد قرارداد توسط دو نفر در صورتیکه شرایط صحت وجود داشته باشد معتبر و غیر قابل فسخ هست مگر اینکه شرایط خاصی در قرارداد جهت فسخ یکطرفه پیش بینی کرده باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قراردادی تنظیم نموده اید می بایست به آن متعهد باشید مگر آنکه برای خود حق فسخ لحاظ کرده باشید قرارداد شما نیاز به بررسی دارد

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام
پشیمانی باعث فسخ معاملات نمیگردد زیرا که که اصل بر صحت عقود و معاملات است و باید به معامله خود وفادار باشید مگر اینکه در مبایعه نامه دستی شروطی گنجانده باشید و خریدار به آن شروط عمل نکند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به شروط قرارداد دارد در غیر اینصوزت معتبر می باشد و امکان پشیمانی نمی باشد

عالیه سادات میرحسینی

سرکار خانم عالیه سادات میرحسینی :

سلام فروختید مگر اینکه شرطی فسخ یا انفساخی گذاشته باشید