مشاوره حقوقی رایگان - اثبات جرم بدون شاهد

با سلام مدت چندین سال است که عده ای شرور و اراذل محل با سوت زدنهای ازاردهنده و حرکتهای پرسروصدای موتور و تک چرخ زدن در جلوی خانه ام اسایش و امنیت را سلب نموده اند و قصد دارند با این مزاحمتها من را از محل فراری دهم زیرا باعث بسته شدن یک کارواش غیرقانونی شده که برخی از انها در ان کار میکردند اما علیرغم دهها بار استمداد از 110 و عدم برخورد موثر و بازدارنده توسط پلیس بدلیل قرابت فامیلی مجرمین و پلیس و نداشتن شاهد بدلیل ترس اهالی و همینطور نسبتهای فامیلی سبب شده این مشکل خرد کننده سالها بدون راه حل بماند سوال اینست ایا راهی وجود دارد که قاضی یا پلیس براساس موقعیت اجتماعی افراد بتواند ادعای بدون شهادت را قبول کند. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

شاهد نيست تقاضاي تحقيق محلي ترجيحا نامحسوس مطرح كنيد فيلم بگيريد گرچه مستند تيست ولي فيلم مي تواند قزينه موافق اظهارات شما تلقي شود

جواد فراز مهر

جناب آقای جواد فراز مهر :

سلام به واحد پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مراجعه کنید