مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تعدیل اقساط مهریه

سلام. یک ماه قبل از دفتر خدمات قضایی دادخواست تعدیل اقساط برای کاهش اقساط مهریه به علت بالا رفتن قیمت سکه دادم و به همان شعبه صادر کننده رای مهریه در گذشته ارجاع شد اما بعد از یکماه نه وقت نظارتی تعیین شده و نه ابلاغی صادر شده است فقط در ثنا ذکر شده دادخواست به شماره بایگانی ..... در شعبه ... ثبت شد .آیا با توجه به بخشنامه رییس اسبق قوه قضاییه مبنی بر تسریع به رسیدگی دادخواست های تعدیل آیا واقعا اینقدر روند آن طول میکشد؟ باسپاس

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

بستگی به حجم پرونده های تحت رسیدگی شعبه دارد
به شعبه مربوطه مراجعه کنید

یک وکیل

حضوري يا در ثما لايحه بگذاريد در پرونده در صورت ادامه روند فعلي با سرپرست مجتمع صحبت كنيد بعلت كرونا رسيدگي ها كندتر از گذشته صورت ميگيرد