مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط مهریه

سلام، وقت بخیر. بنده بعد از پذیرفتن تقاضای اعسار با حقوق ماهیانه 3 میلیون تومان محکوم به پرداخت 3 عدد سکه به عنوان پیش قسط و هر 12 ماه یک سکه شده ام. زمان صدور رای بدوی قیمت سکه حدود 11 میلیون بود که بنده اعتراض زدم و خواهان تجدید نظر خواهی در تعداد پیش قسط و اقساط شدم. متاسفانه دادگاه تجدید نظر یک ماه بعد از اعتراض بنده و با قیمت 16 میلیونی سکه، رای بدوی را تایید و قطعی نموده. در حالی که من با قیمت 11 میلیونی سکه اعتراض زدم و تجدید نظر در زمان صدور رای با قیمت سکه 16 میلیونی اعتراض بنده را رد کرده است که واقعا برای من جای تعجب داره. حقوقم حدود 3 میلیون است و واقعا توان پرداخت پیش قسط تعیین شده رو ندارم. خواستم بدونم میتونم برای پیش قسط مهریه تقاضای تعدیل بدم و اصلا قضات تعدیل را بابت پیش قسط قبول میکنن؟ باید تقاضا رو به دادگاه بدوی صدور رای بدم یا این که کلا باید دادخواست جداگانه بزنم؟ (اعسار یا تعدیل تقسیط )؟ در این فاصله میتونن حکم جلب برام بگیرن؟ اگر امکان تعدیل نیست من چقدر وقت دارم برای پرداخت پیش قسط؟ اینکه زوجه قبلا از طریق ثبت مبلغی رو دریافت کرده بود و انصراف داده بود و از طریق دادگاه مهریه رو اجرا گذاشت و در روند دادگاه هم مبالغی از حقوقم توقیف شده و داره میشه و حتی چند حسابم هم مسدود شده.حالا تکلیف این مبالغی که از ثبت گرفته و مبالغی که از حقوقم کسر شده و توی حساب دادگستری رفته و مسدودی حساب ها چی میشه و چطور محاسبه میشه؟

پاسخ ها :

جواد پولادی چقادری

جناب آقای جواد پولادی چقادری :

سلام
شما مجدد می‌توانید دادخواست تعدیل اقساط بدهید و مطابق قانون گواهی تقدیم این دادخواست را به اجرای احکام تحویل دهید در این صورت تا زمان صدور حکم قطعی در این خصوص امکان جلب شما وجود نخواهد داشت