مشاوره حقوقی رایگان - پاس نشدن چک

با سلام. ما یک سری وسایل ورزشی باشگاه به شخصی فروختیم. با ایشان قرارداد نوشتیم، یک مبلغی رو نقد به ما داد و یک سری چک هم به ما داد. اوایل چک ها پاس میکرد ولی الان بقیه چک ها رو پاس نمیکنه. در ضمن چک واسه پدرشونه و ایشان پشت اونا رو امضا کرده. ما چکار کنیم بهتره؟ از خودش شکایت کنیم؟ یا توقیف خودرو باباش رو بگیریم؟ بعد ما نمیدونم پدرش ماشین برنامش هست یا نه. لطف کنید راهنمایی کنید. ممنون.

پاسخ ها :

نجيمه نصيری مقدم

نجيمه نصيری مقدم :

استان :

سلام بهتره به طرفيت هر دو دادخواست بديد و توقبف خودرو را درخواست كنيد