مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام. ببخشید من یک معامله کردم که نصف چک خریدار وصول شده ونصف چک آن برگشت خورده در قولنامه ذکر شده در صورت وصول نشدن چک معامله فسخ میباشد وحتی در پشت قولنامه هم امضا از خریدار گرفتم به خاطر برگشت چک با توافق طرفین معامله فسخ میباشد آیا معامله فسخ میباشد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید ابتدا اظهارنامه دهید و اعلام فسخ کنید سپس دادخواست تنفیذ فسخ و استرداد ثمن معامله دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله معامله قابل فسخ است
و شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ قرارداد برای خریدار ارسال نمایید
و بعد دادخواست تایید فسخ بیع و استرداد مورد معامله را مطرح نماید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله معامله قابل فسخ است.
اگر قصد فسخ قرارداد را دارید می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید با اظهارنامه اعلام کنید و دادخواست مناسب تقدیم کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر شما ثمن را پس داده و او ملک را پس گرفته بلی ولی حتما با حضور و کیل مبایعه نامه ها پشت نویسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ قرارداد برای خریدار ارسال نماییدو سپس بعد دادخواست تایید فسخ بیع و استرداد مورد معامله را مطرح نماید و

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام با اظهارنامه رسمی فسخ معامله رو اعلام بفرمایید و بعداً از طریق دادگاه دادخواست اعلام تایید فسخ قرارداد ثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست قرارداد شما بررسی شود اگر کلمه منفسخ استفاده شده باشد قرارداد به صورت اتوماتیک فسخ گردیده  اما در صورتی که فصل می گردد می بایست ادعای فسخ خود را اثبات کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

برای فسخ معامله ابتدا اظهارنامه فسخ برای ایشان ارسال کنید و 24 ساعت بعد از ارسال اظهارنامه با ارائه مدارک دادخواست لازم تنظیم شود و از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی به دادگاه ارسال گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر توافق به فسخ نموده اید معامله فسخ شده است در غیر اینصورت باید دادخواست فسخ معامله را به دادگاه تقدیم نمایید. درضمن دراصل اگر ظهر مبایعه نامه با توافق فسخ شده اقاله هم محسوب می شود

یک وکیل :

با سلام ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تایید فسخ و استرداد ثمن بدهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اظهارنامه فسخ به علت دلیل فوق بدهید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد دهید

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام بدواً اظهارنامه فسخ برای طرف معامله بفرستید بعد از آن دادخواست تایید فسخ مطرح نمایید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست تایید فسخ بیع و استرداد مورد معامله را

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت و پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید معامله را فسخ نمایید ،
برای این امر بدوا اظهارنامه به ایشان ارسال و فسخ معامله را به ایشان اعلام نمایید سپس دادخواست تایید فسخ معامله را تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید