مشاوره حقوقی رایگان - صدور قرار نهایی

با سلام.
برای من در ثنا دیروز پیام اومده که قرار نهایی از شعبه سوم دادیاری صادر شد. من به ثنا مراجعه کردم در قسمت خلاصه پرونده ها با چهار موضوع روبرو شدم که گزینه چهارم نوشته پرونده مختومه شده است. در قسمت روند کاری شماره هفت اونی که شکایت کرده منع تعقیب صادر شده اما دیروز برایم پیام امد که قرار نهایی از دادیاری شعبه سوم صادر شد. معنی این ها چیست؟ الان پرونده من در چه وضیعتی هستش؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

احتمال زیاد منع تعقیب صادر شده است.محض اطمینان حضوری تشریف ببرید دادسرا