مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه چک

سلام علیکم. بابت مطالبه وجه چک که در شورای حل اختلاف رای به نفع من صادر شد. پرونده به تجدید نظر در شعبه دو حقوقی رفت. در آن جا نیز حکم به نفع بنده صادر شد. حالا برای درخواست اجراییه باید به شعبه حل اختلاف بروم یا درخواست را به شعبه دو حقوقی بدهم؟
آیا بلافاصله حکم به اجرا در میاید یا این که مجددا همانند اجراییه بدوی حساب های بانکی و صورت اموال طرف بررسی میشود؟ (طرف حسابش خالیست و هیچ چیز به نام ندارد)

پاسخ ها :

درخواست اجراییه چک در شورای حل اختلاف درخواست صدور اجراییه چک صدور مستقیم اجراییه چک پیگیری اجراییه اجراییه چک اجراییه چک