مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در اتوبان

سلام برادر من در اتوبان که حدودا 5000 متر از سمت راست و چپ با پل عابر پیاده فاصله داشت میخواسته از عرض اتوبان که با باندها با نرده فلزی از هم جدا شدن عبور میکرده که با یک دستگاه اتومبیل که با لغبر 160 سرعت داش تصادف کرده و دچار اسیب نخاعی شده
در مرحله اول افسر پلیس 110 راننده را به دلایل مقصر عدم توجه به جلو ، سرعت غیر مجاز ، سبقت غیر مجاز عنوان کرده اما کارشناسان سه نفری 50 50 نوشتن ایا این درست و عادلانه هست ؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام.به نظر میاد نظریه کارشناسان منصفانه یا حتی بنفع شما صادر شده.ولی در هر حال کل دیه بصورت صد در صد قابل مطالبه است.حتما پیگیر این موضوع باشید.