مشاوره حقوقی رایگان - طلاق زن ناشزه

سلام.

بنده بعد از 2 سال دوندگی تونستم که به دادگاه و با رای مددجویان ثابت کنم که همسرم قصد زندگی نداره و حکمی مبنی بر ناشزه بودن همسرم رو بگیرم.

ولی با این شرایط متاسفانه همسرم مایل به زندگی نیست و خیلی ساده بیان کرده که میزارم زمان بگذره و نصف مهریه ام را میبخشم و طلاق میگیرم.

میخواستم بدونم این امر محقق میشه؟ با این که حق طلاق با منه. اگر خانوم بنده این کار رو کرد و برای ثنای من ابلاغیه ای مبنی بر این موضوع اومد،

من راه کاره قانونی دارم که از حقم دفاع کنم و همسرم رو طلاق ندم؟

ممنون میشم کمکم کنید. ارادتمندم یا علی.