مشاوره حقوقی رایگان - وکالت کاری

با سلام. بنده با اخذ وکالت کاری اقدام به انجام امورات اداری در اداره ثبت اسناد و املاک مینمایم. رئیس اداره (با عنوان دستور از اداره کل) دستوری مبنی بر این که از ارائه خدمات به وکالت کاری های مکرر ترتیب اثر داده نشود، عنوان کرده اند. آیا ماده و یا قانونی و یا حکمی نسبت به این دستور در قوانین اداری وجود دارد؟ موضوع رو چگونه و از کجا پیگیری کنیم؟
ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

وکالت انجام کارهای اداری وکالت نامه کاری قانون وکالت کاری وکالت کاری