مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

با سلام.
آیا امکان مطالبه وجه واریز شده از حساب همسرم به حساب یکی از همکاران خودم به عنوان قرض را مستقیما میتوانم خودم درخواست نمایم؟ اگر از همسرم وکالت نامه محضری جهت انجام امور قضایی و بانکی داشته باشم، میتوانم بدون حضور ایشان جهت طرح شکایت وکیل دادگستری جهت این کار انتخاب نمایم؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر.قرص دهنده شما بودید بهتر است خودتان اول یک اظهار نامه برای طرف ارسال کنید و بعد از آن دادخواست مطالبه وجه تقدیم کنی و همسرت را بعنوان شاهد معرفی کنی در صورت تمایل حاضرم اظهار نامه و دادخواست را برایتان تنظیم نمایم.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم