مشاوره حقوقی رایگان - نصب حفاظ درب آپارتمان

سلام روزتون بخیر. من در یک مجتمع مسکونی 22 واحدی زندگی می کنم ساختمان مجهز به دوربین مداربسته هم نمیباشد. متاسفانه هفته گذشته سارقین چندتا از انباری های ساختمان را باز کرده بودند و از انباری منزل من حدود 16 میلیون جنس به سرقت رفت. من طبقه همکف زندگی میکنم و الان میخوام برای حفظ نگهبان درب آپارتمانم گرچه ضدسرقت هست حفاظ آهنی نصب کنم. آیا ساکنین می توانند به من اعتراض کنند که چرا به درب آپارتمانم حفاظ نصب کردم و این کار باعث تغییر در مشاعات می باشد؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با سلام احتیاج به رضایت سایر مالکی نیز دارید قانون نحوه تملک آپارتمانها حاکم بر موضوع می باشد