مشاوره حقوقی رایگان - نصب حفاظ درب آپارتمان

با سلام. مستاجر بنده بعد از دو ماه سکونت از بنده تقاضای نصب حفاظ درب آپارتمان رو داشت. بنده هم گفتم با توجه به شرایط مالی برای من امکان پذیر نیست. ایشون گفت من نصب میکنم بعد از اجاره ها کسر میکنیم. الان دو ماه گذشته نه حفاظ نصب کرده نه اجاره ها رو داده. خواستم ببینم اصلا الزامی به نصب حفاظ درب مورد تقاضای مستاجر بعد از قرارداد اجاره هست؟ با توجه به این که در قرارداد روی چنین موردی بحث نشده.

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

با توجه به توافق بعدی شما با مستاجر ، ایشان یا باید کل اجاره بها را بدون نصب حفاظ پرداخت کنند
و یا اینکه مبلغ متعارف برای ساخت حفاظ را در صورت ساخت ، با اجاره بها تهاتر کنند .
در صورت وجود حداقل 2شاهد ، و عدم اقدام مستأجر می‌توانید نامبرده را ملزم به ایفای تعهد کنید که بنظر بهتر است خودتان اجاره بها را مطالبه کنید و خودتان ساخت و نصب نمایید.
بهتر است یا پرداخت اجاره بها یا ساخت حفاظ را با ارسال اظهارنامه بر اساس ماده 156 قانون آیین دادرسی مدنی ، بصورت رسمی به مستاجر ابلاغ نمایید