مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین با وکالت بلاعزل با مدت زمان نامحدود

با سلام
بنده 40 روز پیش ماشین خود را در یک بنگاه معاملاتی در شهرستان فروختم و قولنامه ای بین من و خریدار تنظیم شد و پس از آن در دفترخانه ای وکالت بدون بازه زمانی مشخص به خریدار دادم. می خواستم بدانم وکالت نامحدود از نظر قانونی سقف زمانی مشخصی ندارد؟ در همین مدت ماشین دوبار به دلایل مختلف جریمه شده که پیامک آن را من دریافت کرده ام. آیا از نظر قانونی مشکلی برای من به وجود نمی آید؟ چون هنوز پلاک ماشین به نام من است. ممکن است این فرد تصادف کند و مرا هم درگیر کند؟ می توانم از ایشان درخواست کنم فک پلاک کنند با اینکه وکالت بلاعزل با مدت نامحدود به ایشان داده ام؟
ممنون می شوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وکالت نا محدود همانطور که از نامش مشخص است مدتی ندارد.
شما با در دست داشتن قولنامه میتوانید دادخواست فک پلاک بدهید