مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار منع تعقیب

سلام بنده طی تصادفی با ماشین که داشتم اسیب دیدم و پام تو گچ بود و شماره خطی که به دادسرا داده بودم هم عوض کرده بودم و امروز بعد حدود یک ماه پیگیر کارهایم شدم که دیدم حکم منع تعقیب صادر شده میخواستم بدونم اعتراض فایده ای داره و در متن اعتراض چی باید بنویسم با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماباید بررسی کنید که علت صدورقرارمنع تعقیب دادسراچه بوده؟اگرعلت منع تعقیب بلحاظ عدم کفایت ادله صادرشده که شما می توانید اگر دلیلی مثل شاهد داریدباارایه لایحه به قرارمنع تعقیب دادسرا درفرجه قانونی اعتراض کنید