مشاوره حقوقی رایگان - دریافت وام بعد از فوت موکل

باسلام
مادر بزرگم به علت ناتوانی جسمانی وکالت محضری به مادرم داد که از طرف او وکیل یک باب منزل که در ان سکونت داشته باشد که کارهای اداری ان را انجام دهد که بعد از مرگ مادربزرگم خاله ام با اغفال کردن مادرم با همان وکالتنامه با همکاری متصدی بانک وام گرفت و بعد از چند ماه خاله ام قسط های بانک را پرداخت نکرد مادرم که بازنشسته میباشد توانایی پرداخت اقساط وام را ندارد اکنون بانک از مادرم شکایت کرده است
سوالم‌ از محضر عالی این است که آیا دادن تحصیلات با همان وکالتنامه با وجود اینکه مادرم به متصدی بانک گفته بود مادرش چندسال پیش فوت کرده است قانونی است یا متصدی بانک تخلف کرده است ؟
تکلیف مادرم چه میشود ؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وکالت بعد از فوت احد از طرفین منفسخ میشود محتملا چند جرم مرتکب شده اند