مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق کامل یک مادر با 3 فرزند

سلام من یه ماه پیش جشن گرفتم واسه پسرم تو جشن که بودیم دختر 4ساله دارم که مادرشوهرم ازم گرفتش بم نمیدش و خیلی دختر عصبی شده بود به همه بی احترامی میکرد هرچی میگفتم اروم بشه نمیشه که پشت گردنش زدمش هیچیش نشد ولی مادرشوهرم به همسرم زنگ زد و گفت که دخترت مرده و ضربه مغزی شده شوهرم که اومد مادرش زود فرار کرد و شوهرمو برد خونش با دخترم حتا نزاشت با شوهرم حرف بزنم که یهو شوهرم بم زنگ زد گفت خونه اقات از خونم برن بیرون که من مخالفت کردم و اومد منو خفه کرد و مجبور شدم از خودم دفاع کنم و رو صورتش چنگ بزنم ولی از روم بلند نشد که مامانم اومد اونو کشید ولی شوهرم مادرم و خواهرم رو زد که مادرم غش کرد الان اومدم خونه اقام نزدیک یه ماه با 3تا بچه هام بعد الان فهمیدم که شوهرم پول خونه ای که قبلش با طلای خودم رهنش کردم رو داده به صاحبش و رفته با خونه اقاش خونه دیگه ای رهن کرده نشسته به نظرتون اینجا چکار کنم من میخام شکایت کنم چی بگم کجا برم کمکم کنید خواهش

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر قصد شکایت دارید باید برای تک تک ادعاها دلیل و مدرک داشته باشید.گواهی پزشکی قانونی برای اثبات ادعای ایجاد خفگی و دیگر صدمات احتمالی ؛ سند و مدرک جهت اثبات تعلق پول رهن به شما

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام جهت اقدامات انجام شده میبایست شکایت مطرح کرد