مشاوره حقوقی رایگان - برگرداندن پول طلاهای فروخته شده

سلام.من (زوجه) سال 96 مقداری طلا و سکه رو فروختم و پولش که 12 میلیون میشد رو برای پول پیش خونه به همسرم دادم ولی مدرک و رسیدی ازش دریافت نکردم.
الان بعد هشت نه سال زندگی مشترک با همسرم به مشکل برخوردیم و میخوایم جدا بشیم.
طلاهای فروخته شده تماما طلاهای زمان قبل از ازدواجم بوده و سکه ها هم هدیه هایی بوده که اقوام خودم سر عقد بهم هدیه دادن.
موقع فروش طلاها،فاکتور همه طلاها رو به خریدار دادم و الان جز چند پیام که تووش همسرم اقرار کرده 12 میلیون بهش دادم،مدرکی ندارم.
لطفا راهنماییم کنید که چطوری توو دادگاه بتونم پول طلاهام رو به قیمت روز پس بگیرم؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام علی القاعده فاکتور طلاها به نام هرکس میباشد مالک آن است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر فیش واریزی دارید میتونید اثبات کنید