مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

باسلام. خودروی سواری مورد استفاده بنده به نام خانمم می باشد . در داخل شهر با خودرویی تصادف کردم و مقصر صددرصد نیز طرف مقابل می باشد و خسارت زیادی به خودروی ما وارد گردیده است . می خواهیم دادخواست تأمین دلیل بدهیم . چه کسی باید خواهان باشد ؟
خانمم (همان مالک خودرو)
یا
بنده که راننده خودرو بوده ام .

پاسخ ها :

جواد فراز مهر

جناب آقای جواد فراز مهر :

سلام بهتر است هر دوی شما اقدام به طرح دعوا نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

جهت تامین دلیل مالک به تنهایی نیز کفایت میکند اما برای دادخواست بعدی هردونفر بهتر است اقدام کنید