مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند

سلام
بنده پارسال خودرویی خریدم و هنگام خرید به تعویض پلاک رفتیم و خودرو تعویض پلاک شد و ماهم پولو پرداخت کردیم و گفتش که سند رو 6 ماه دیگه به نامت میزنم الان سند موجود نیست
بنده هم که نصف راهو رفته بودم گفتم اوکی
الان سند دست من نیس و صاحب قبلی هم میگه به نام شخص قبلیه
سند اصلی رو منظورمه
الان ایشون پاسخگو نیست و من فقط و فقط کارت خودرو و برگه سبز دارم
آیا میتونم سند بگیرم؟ و حدود هزینش چقد هستش و راهکار لطفا بگید

پاسخ ها :

عسگر  رشيدي‌ اقدم‌

عسگر رشيدي‌ اقدم‌ :

سلام میتونیددعوی الزام به تنظیم سندرو بطرفیت صاحب اصلی سندوایادی بعدی تاشخصی که خودرو را ازش خریدین مطرح کنید ضمنا خودروبدون سندامکان نداره وقطعادرشرکتی که تولیدشده واداره راهنمایی سوابق سندموجودهست هزینه طرح دعوی چون مالی محسوب میشه بستگی داره چقد دعوی خودتون روتقویم کنید