مشاوره حقوقی رایگان - گنبد روی درب ورودی پیاده رو ساختمان

با سلام
من دارم یک ساختمان شمالی در قزوین می سازم که درب ورودی پیاده بصورت نیم دایره تو رفتگی داره و برای سقفش هم یک گنبد( نوک تیز و به حالت منشوری نیست، یک گنبد گرد ساده) ساختم. نمای ساختمان هم آجر نسوز هست و در نظر دارم نما رو بصورت سنتی در بیارم.
اما متاسفانه شهرداری مخالفت میکنه و میگه که باید گنبد رو تخریب کنید.
می خواستم ببینم آیا همچین چیزی درسته ؟ چون من نمای رومی نمیزنم و نمای من آجری ایرانی و اسلامی هست و اینکه گنبد روی بنای ساختمان قرار نداره و فقط بعنوان سایبان روی درب ورودی پیاده هست که شکل گنبدی داره، خیلی از ساختمونا هم سایبان هایی به شکل های مختلف دارن نمیدونم چرا فقط به شکل گنبدی گیر دادن.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

با سلام، طبق دستور کار و نقشه شهرداری که برای ساختمانها مصوب سالیانه دارند عمل میشود،،با مراجعه به شهرداری آن را بخواهید