مشاوره حقوقی رایگان - صیغه کردن زن شوهر فوت کرده دارای 2فرزند

سلام برادر زن من 6سال پیش فوت کرده و رفتار خانواده همسرم با زن آن مرحوم و بچه هاش خیلی سرد میباشد و فقط من به راحتی با آن زن صبحت میکنم و مشکلات بین آنها رو حل میکنم حالا من میخواهم بدانم اگر این زن رو من خودم که دارای 2 فرزند هستم صیغه کنم تا به مشکلات بچه و آن زن رسیدگی کنم چون آن زن میگوید من میخواهم ازدواج کنم در این صورت باز با خانواده همسر فوت شده اش سر بچه ها و منزلی که آن زن زندگی میکند با هم با بچه ها شریک هست مشکلات آنها باز شروع میشه و دوباره هر دوطرف بنده رو به کمک طلب خواهند کرد آیا میتونم این زن رو صیغه کنم تا این مشکلات به وجود نیاد یا نه اگر جواب بله باشد بنده را راهنمایی کنید تحت چه شرایطی این کار رو انجام دهم

پاسخ ها :

محمد طالبی

جناب آقای محمد طالبی:

بله مشکل شرعی و قانونی ندارد و میتوانید با مراجعه به یکی از دفاتر ازدواج وی را عقد موقت موقت کنید