مشاوره حقوقی رایگان - فروش اپارتمان

سلام خدمت شما. من یک واحد اپارتمان را در سال2/97 ب زن و شوهری فروختم و در منزل دست نوشته ای دادم که قرار شد ظرف یک هفته پول را به حسابم واریز کند ولی یک هفته او شد یک سال هر وقت هم که تماس میگرفتم مقداری به حسابم واریز میکرد و عذر و بهانه میاورد ایا من میتوانم معامله را فسخ کنم در ضمن همسرش با چرب زبانی که خدا عوضش را به تو میدهد من را راضی کرد که 15میلیون دیگر هم بدهد که بعد از نه ماه واریز کرد. و گفت ان دستنوشته را گم کردم و ان را بیخیال شو. از من پیام و صدا هم دارند. ایا من میتوانم به عنوان کلاهبرداری معامله را فسخ کنم؟ ممنون از صبر شما.

پاسخ ها :

محمد طالبی

جناب آقای محمد طالبی:

اگر قولنامه ای بین شما وجود داشته باشه و در ان شرط شده باشه که در صورت تاخیر در پرداخت مبلغ مورد معامله معامله فسخ خواهد شد در اینصورت شما میتوانید معامله را فسخ کنید در غیر اینصورت خیر