مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

سلام من 15سال پیش با یک خانم دوست شدم ولی بعد از یه مدت فهمیدم متاهل است و قطع رابطه کردم ولی اون می گفت اگه باهام نباشی به شوهرم میگم تو مزاحم من شدی یه بار هم شوهرش با جند نفر منو کتک زدند. این مال 15 سال پیش بود و من از او موقع تا حالا دیگه اون خانم رو ندیدم. اما حالا پس از 15 سال شماره تلفن و آدرس خونه منو پیدا کرده و هرروز به من زنگ میزنه و میخواد ببینمش ولی من حتی جواب یکی از تلفن هاش رو نمیدم و ندادم چون از عواقبش می ترسم. میگه اگه نیای دوباره به همه میگم با من رابطه داری. ولی به قران قسم من حتی جواب پیامشم نمیدم و از دستش فرار می کنم تورو به خدا بگید چیکار کنم زندگیم داره از هم می پاشه

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.شکایت می توانید مطرح کنید با عنوان مزاحمت تلفنی...موضوع به کمی تدبیر حقوقی هم محتاج است.پیشنهاد می کنم از ابزاری مانند وکیل استفاده نمایید تا طرف مقابلتان بداند موضوع جدی است.با این حال مایل بودید تماس بگیرید