مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در چت

با سلام. من متأهل هستم. شماره موبایل که همسرم از آن استفاده می‌کند، متعلق به من است. از دو سال پیش متوجه چت همسرم با یک خانم‌ متاهل شده ام.
چندین بار اعتراض کردم ولی متاسفانه هر بار همسرم منکر میشن.
با توجه به این که این شماره من ‌هست، آیا میتونم به دلیل مزاحمت از این خانم ‌شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مزاحمت در چت ایجاد مزاحمت توسط زن متاهل رابطه نامشروع با زن متاهل چت با زن متاهل مزاحمت رابطه نامشروع