مشاوره حقوقی رایگان - كابينت كار و كار نيمه كاره

كابينت كار ناشي از فاكتور و كارگاه ديگري سواستفاده كرده و كار را طبق شكلي كه در واتساپ فرستادم انجام نداده و وقتي اعتراض كردم گفت من كار خودم را ميكنم و به شكل شما كاري ندارم و من خواستم كار را تا همين قسمت انجام دهد و بقيه كار را متوقف كند و ايشون رفته خيانت در امانت شكايت كرده كه ابزارش خونه منه بهش ندادم، از طريق كلانتري خواستيم بياد واسه سازش نيامد، از طريق موسسه داوري حقوقي تماس گرفتن بياد قرار گذاشت باز نيامد. كل مبلغ حتي بيشتر از مزدش پرداخت شده به علت اينكه قرار بود كمد هم كار كنه وسط كار جا زد كه گفت كار نميكنم. به نظرتون من چيكار كنم، دو ماهه خونم رو هواست

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

تامین دلیل درخصوص کابینت ها گرفته و به اتحادیه مربوطه مراجعه و شکایت کنید. ضمنا پس از تامین دلیل میتوانید دادخواست نیز بدهید