مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

باسلام
مدت سه ماه است که شوهرم منزل را ترک کرده و هیچ نفقه و خرجی نداده است. منزلی که مال من هست و خودم خریدم و بعد از ازدواج در آن سکونت داریم. ایا می توانم برای نفقه اقدام کنم و ایا می توانم هزینه اجاره سال های گذشته را طلب بکنم؟ ایا می تواند حکم عدم تمکین بگیرد در صورتی خود ایشان منزل رو ترک کردند؟

پاسخ ها :

جواد فراز مهر

جناب آقای جواد فراز مهر :

سلام برای نفقه می توانید اقدام کنید و شوهرتان نمی تواند شما را به تمکین محکوم نماید به نظرم نمی توانید به دلیل منزل مشترک بودم مطالبه اجاره کنید مگر قبلا بر اجاره مشخصی توافق کرده باشید

پرسشگر :

بسیار ممنونم از شما. و اینکه برای ترک انفاق و دادخواست مطالبه نفقه حتما باید شکایت مجزا بدم؟ می خواهم مهریه ام رو هم اجرا بگذارم. می تونم مغازش رو توقیف بزارم تا اینطور بلاتکیلف نزاره منو؟

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

میتوانید دادخواست حقوقی مطالبه نفقه کنید. با توجه به ترک منزل میتوانید شکایت کیفری ترک انفاق هم بنمایید.
در مورد اجاره بها چون با اذن و رضایت خودتان بوده ، خیر