مشاوره حقوقی رایگان - دستور صدور تخلیه

چهار ماه از پایان قرارداد اجاره گذشته و مستاجر تخلیه نمیکنه شورای حل اختلاف هم حکم تخلیه نداد راه پیگیری و اعتراض به رای شورا چگونه است تشکر

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام به درخواست شما منتهی به رد شد شما ظرف بیست روز می تواند تقاضای تجدید نظر خواهی نماید دادخواست شما در دادگاه حقوقی شهر خودتان رسیدگی میگردد

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام شما باید درخواست دستورتخلیه را ازشورابخواهید نه حکم تخلیه را. مشروط براینکه1-زمان قراردادبه پایان برسد2-قرارداد در2برگ تنظیم شده باشد3-علاوه برامضاء طرفین,دو گواه هم ذیل آن را امضاء کرده باشند .که بلافاصله ظزف یک هفته تخلیه انجام می گردد. .والاباید درخواست حکم تخلیه راتقدیم نمایید.