مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور رای حکم تخلیه پس از دو ماه

سلام. مستاجر من حدوده نه ماهه کرایه نداده. برج 11 هم قراردادش تموم‌ شده. ولی نه کرایه میده نه تخلیه میکنه. پولی هم ‌که ودیعه داده اگه اجارش رو بردارم ازش تقریبن صفر میشه. شکایت کردم ازش شورای حل اختلاف. دو جلسه هم ‌رفتیم بررسی. ولی بعد از گذشت دوماه هنوز قاضی رای نداده. اول اینه آیا حکم‌ تخلیه صادر میشه یا خیر. و دوم ‌اینکه چطور میتونم از تاخیری که پیش اومده شکایت کنم و مطلع بشم. چون خودم‌هم مستاجرم ‌و میخام برم‌ بشینم خونه خودم.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اول بله . دوم مسبب تاخیر شخص نیست و فرآیند قانونی بوده لذا شکایت منتفی ست