مشاوره حقوقی رایگان - شکایت یا توقیف پلاک

با سلام بنده یک ماشین فروخته ام به مبلغ 7 میلیون تومان که خریدار 5میلیون پرداخت کرده و الباقی را گذاشت برای سند حالا بنده در دفترخانه برگ وکالت بنام خریدار زدم ولی خریدار مابقی پول من را نداد از این ماجرا نزدیک به 20 روز میگذرد هنوز پلاک بنام منه ایا میتوانم از طریق پلاک اقدامی انجام دهم لطفا برایم توضیح دهید که چکار کنم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید دادخواست مطالبه مابقی وجه را بدهید و همزمان تقاضای توقیف پلاک را نیز بدهید