مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و رجوع

باسلام من و همسرم سال 93 توافقی جدا شدیم و بعد از 2 سال رجوع کردیم و مدت 3 سال هست که با هم زندگی می کنیم بدون ثبت رجوع در شناسنامه و محضر چند روز پیش دعوامون شد و من رفتم بیرون هنگام بازگشت با در بسته روبرو شدم و قفل در را شکوندم و کلید ماشینمو برداشتم و رفتم سرکار در ضمن قرارداد خانه بنام ایشان هست حالا از من شاکی شده و رجوع را انکار کرده لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

نیره دهقان پور

سرکار خانم نیره دهقان پور :

رجوع با شاهد قابل اثباته اما شما به علت عدم ثبت واقعه رجوع مجرم شناخته میشید و حبس داره