مشاوره حقوقی رایگان - سهم هر یک از واحدها در هزینه ایزوگام پشت بام

با سلام و احترام
ما در یک ساختمان 12 واحدی ساکن هستیم؛ 4 تا واحد 100 متری و 8 تا واحد 40 و 50 متری. واسه هزینه ایزوگام واحدهای کوچکتر معتقدند که باید هزینه براساس متراژ محاسبه بشه ولی واحدهای 100 متری میگن پشت بام جز مشاعات هست و باید کل هزینه تقسیم بر 12 بشه و همه به صورت مساوی.
اول میخواستم ببنم کدوم روش درست هست؟ دوم اینکه از کدام نهاد یا واحد حقیقی میتونم یک استعلام رسمی بگیرم؟ آیا قانون مکتوبی در این زمینه وجود دارد؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام در خصوص ایزوگام متراژ ملاک محاسبه است