مشاوره حقوقی رایگان - هزینه ایزوگام بام

سلام. در یک ساختمان 5 طبقه، 3 طبقه مسکونی ، طبقه اول مغازه و زیر زمین باشگاه ورزشی است. هزینه عایق کاری ایزوگام بام به چه صورت تقسیم میشه. آیا استفاده از بام شرط است؟

پاسخ ها :

چگونگی تقسیم هزینه ایزوگام در ساختمان محاسبه هزینه ایزوگام در ساختمان ایزوگام ساختمان استفاده از پشت بام ساختمان پشت بام ساختمان تعمیر مشاعات ساختمان مشاعات ساختمان قوانین آپارتمان نشینی ایزوگام آپارتمان