مشاوره حقوقی رایگان - مراحل استفاده از مرخصی زایمان 9 ماهه

با سلام و احترام
1- در ماه ششم مرخصی زایمان بسر می برم می خواهم مرخصی زایمان 9 ماهه استفاده کنم . آیا در وهله اول تمام مراحل اخذ مرخصی شش ماهه شامل مرخصی زایمان 6 ماهه از دکتر زنان و ارائه آن به تامین اجتماعی و اخذ فرم از تامین اجتماع و تایید آن توسط اداره محل خدمتم را انجام دهم و سپس درخواست تمدید از 6ماه به 9 ماه را ارائه دهم یا نه از ابتدا برای 9 ماهه اقدام نمایم. اگر باید تقاضای تمدید بدهم آیا به اداره محل خدمتم درخواست بدم یا به اداره تامین اجتماعی ؟ و اگر قرار است از ابتدا برای 9 ماه اقدام کنم باید از کجا شروع کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام ابتدا به تامین اجتماعی در صورت استنکاف ازطریق دیوان عدالت اداری و اخذ فوری دستور موقت