مشاوره حقوقی رایگان - بدهی مالیاتی

سلام من عضو هیات مدیره یک شرکت خصوصی سهام خاص بود که دارای یک سهم می باشم بدون حق امضا تا سال 1393 و از این تاریخ هیچ گونه اگهی تغییرات تا این تاریخ ثبت نشده است حال در سال 1399 سازمان امور مالیاتی حساب اینجانب بعلت بدهی شرکت مسدود نموده است لذا با توجه به اینکه پایان ماموریت من سال 1393 بود و بنده حق امضا نداشته ام طبق رای دیوان عدالت اداری مورخ 27/11/1393 بستن حساب اینجانب توسط سازمان امور مالیاتی خلاف قانون نیست و ایا سازمان امور مالیاتی اختیار این کار را دارد ممنون میشم راهنمایی فرمائید باتشکر

پاسخ ها :

زهرا  نادري چغادري

زهرا نادري چغادري :

استان :

طبق دو رای وحدت رویه دیوان عدالت دارایی بابت دیون مالیاتی شرکت حق ندارد حساب افراد وسهامداران شرکتها را مسدود نماید با آخرین آگهی تغییرات اساسنامه به اداره دارایی مربوط مراجعه کنید ودر خواست لغو انسداد حسابتان را کنید تا در دارایی بررسی شود