مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدرک تحصیلی برای رتبه بندی شرکت

با سلام. در سال 1393 مدرک خود را جهت رتبه بندی به یک شرکت داده و متاسفانه وکالت هم دادم و فرد مذکور حتی حق عزل وکیل را هم گرفته و سپس با این وکالت من را به عنوان مدیر عامل شرکت معرفی کرده است که من اصلا در جریان نبودم. دو هفته گذشته حساب بانکی من مسدود و پس از پیگیری متوجه شدم به دلیل بدهی توسط سازمان بیمه تامین اجتماعی مسدود شده است و فعالیت شرکت تنها از دوره 93 به مدت سه ماه بوده است که اعلام بدهی قطعی درآمد و اجراییات به دلیل عدم پرداخت از سال 93 و جریمه تاکنون بوده است. با مراجعه به اداره ثبت شرکت ها متوجه شدم شرکت در سیستم هنوز فعال بوده است .
چگونه میتوانم ابطال وکالت انجام دهم؟ به چه صورت میتوانم پیگیر خروج از شرکت و سمت مدیر عامل باشم؟

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام
لازم است وکالتنامه اعطایی بررسی شود.