مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت زنان سرپرست خانوار

با سلام، در مورد تبدیل وضعیت زنان سرپرست خانوار، آیا هنوز هم مصوبه (131100/43346 مورخه 1388/7/1) وجود دارد و قابل استناد می باشد.
اینجانب ... ... متولد 46/10/20 حدوداً 14 سال سابقه در شرکت ... ... ... در ابتدا نیروی قراردادی و بدواً قرارداد کار معین را دارم در زمان ریاست جمهوری آقای دکتر احمدی نژاد نامه ای برای استخدام زنان سرپرست خانوار آمد ولی متاسفانه با دلایل سلیقه ای مانع اجرای آن شدند. و بعد از دوران آن ریاست جمهوری اعتنایی نکردند. و به هر دری زدم باز نشد. البته از نظر حقوقی هم اطلاعات کافی نداشتم.
در مجموع از آنجایی که بعضی قوانین در امور کارگزین دفن شده و به اطلاع ما نمی رسانند، مایل هستم بدانم آیا امیدی هست و این قانون هنوز هم وجود دارد یا تغییر کرده.
ممنون میشوم در این راه مرا یاری و راهنمایی بفرمایید.
با تشــــــــــــــــــــــکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،نشنیدم لغوشده باشد،ولی تضادسلایق وجوددارد.موفق باشید