مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه محضری

سلام شخصی وکالتنامه محضری برای یک قطعه زمین با اختیار کامل خرید و فروش و غیره داشته وکیل و موکل در همان تاریخ مجدد اقرارنامه ای تنظیم که در ان حدود و اختیار وکالتنامه را محدود میکنند بدین ترتیب که وکیل فقط اختیار مراجعه به شهرداری را دارد با این وجود با وکالتنامه محضری زمین به شخص ثالث انتقال میابد که بدلیل عدم انتقال سند دعوی الزام به سند شده حال پس از 6 سال وکیل اقرارنامه فوق را ارائه و مدعی اینکه وکیل خارج از حدود و اختیارش عمل کرده حال ایا اقرارنامه قابل استناد بوده ؟ و در این حالت چه دفاعی میتوان داشته باشیم ؟

پاسخ ها :

جواد فراز مهر

جناب آقای جواد فراز مهر :

سلام بله قابل استناد است باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید