مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

با سلام
مبایعه نامه ای (خرید ملک) دارای یک فروشنده و دو خریدار است. فروشنده با یکی از خریداران فسخ و مبلغی به او پرداخت نموده است. با توجه به اینکه مدارک ملک نزد فروشنده می باشد، خریدار دوم چگونه می تواند از فروش ملک به غیر جلوگیری و احقاق حق نماید.

پاسخ ها :

جواد فراز مهر

جناب آقای جواد فراز مهر :

سلام اگر در مشاور املاک تنظیم مبایعه نامه نموده اید می توانید به بنگاه جهت اخذ نسخه مبایعه نامه اقدام کنید همچنین اگر پرونده فسخ خریدار دیگر در دادگاه مطرح شده باشد با مراجعه به واحد کامپیوتر می توانید به پرونده فسخ دسترسی داشته و به آن استناد کنید