مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در مغازه

بنده سه سال پیش چهار دانگ مغازه ای خریدم که دو دانگ مال شخص ثالثی است که در این مدت سه سال با توافق مابین خودمان دو دانگ سهم وی را اجاره کردم و سال به سال مدت اجاره را تمدید کردیم و اجاره بها به ایشان پرداخت کردم الان که وقتش تمام میشه ایشان مگه من اجاره نمیدم تو باید تخلیه کنی منم تنها منبع درآمدم همین مغازه است لطفا راهنمایی کنید من چکاری در مقابل ایشان میتونم انجام دهم

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام مالک هرملکی برآن ملک حق تصرف دارد و هرگونه که می خواهد می تواند از ملک خود استفاده نماید و نمی شود مالک رامجبورکرد که ملکش رااجاره بدهد یابفروشد

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.درمالکیت مشاعی ,نتنها شریک اجباری دردادن اجاره بشما ندارد بلکه تصرف شما هم باید با اجازه ایشان باشد. وبرعکس.